De Talenttraining: Inhoud – Resultaat – KostenAanmelden

Werk met plezier! Bouw op je talent!

‘Op zondagavond zie ik op tegen de nieuwe werkweek. De sprankeling is eruit. Werken kost mij gewoon teveel energie.’

‘Ik wil graag een eigen bedrijf starten, maar hoe zet ik die eerste stap? Iets houdt me tegen.’

‘Ik wil graag een volgende stap zetten in mijn loopbaan, maar ik weet op dit moment gewoon niet wat ik eigenlijk wil’ 

‘Ik voel mij vaak uitgeblust op mijn vrije dagen en hetzelfde ervaar ik ook de eerste week van mijn vakantie.’

‘Ik heb het gevoel dat ik geleefd word door de verwachtingen van anderen. Hoe zou het zijn als ik zelf keuzes zou maken?’ 

‘Ik ervaar vaak een gevoel van onvrede. Mijn dromen heb ik weggestopt, omdat ik niet zou weten waar ik moet beginnen’

Is jouw leven een repeterende plaat?

Het rijtje met voorbeelden hierboven is heel eenvoudig aan te vullen met uitspraken zoals ‘meer moeite met uit bed komen, meer fouten op je werk, minder productiviteit en creativiteit, leven van weekend naar weekend of van vakantie naar vakantie.’

En voor je het weet maak je je zorgen over je toekomst. Je vraagt je af of je in staat bent om goed te reageren op de snelle veranderingen in onze samenleving. Je vraagt je af of je het wel gaat volhouden tot je pensioen.

Is jouw leven zo’n plaat die blijft hangen en telkens hetzelfde deuntje draait? Dan is het tijd om jouw leven een tikje te geven. Tijd voor een nieuwe stap.

De Talenttraining: Een nieuw hoofdstuk in jouw levensverhaal

Wat wij vaak horen is: ‘Ik wil wel anders…, maar ik weet niet hoe’. En als je niet weet hoe, dan blijf je vaak zitten op de plek waar je zit. Of je zet stappen die niet het gewenste resultaat opleveren. Je stapt in een volgende functie die je na een tijdje ook niet bevalt. Als je dit een paar keer is overkomen dan loop je het risico van teleurstelling. En teleurstelling verlamt.

In de Talenttraining ligt de focus daarom op beweging. Alleen een mens in beweging kan zichzelf bijsturen en vooruitgang boeken! In de online training van 12 weken ga jij zelf aan het roer van je leven staan. Hierdoor zul je in staat zijn om te reageren op veranderingen of je gaat deze zelf in gang te zetten.

Eén cruciale voorwaarde om in beweging te blijven is balans. Een schip in onbalans is onbestuurbaar. Een mens in onbalans kan zichzelf ook niet op koers houden. Daarom bouwen we in de Talenttraining aan een gezonde balans tussen drie pijlers: Talent, Ervaring en Motivatie.

Vanuit deze gezonde basis word je uitgedaagd om weer te gaan Dromen, je dromen te gaan Leven en jouw vooruitgang te gaan Vieren.

We hebben daarbij maar één doel: dat jij weer gaat werken met veel plezier. 

[stat_counter icon=”Defaults-video-camera” icon_size=”60″ icon_color=”#1f4379″ icon_style=”circle” counter_title=”unieke videolessen” counter_value=”16″ speed=”3″ title_font_size=”desktop:14px;” title_font_line_height=”desktop:18px;”][stat_counter icon=”Defaults-wrench” icon_size=”60″ icon_color=”#1f4379″ icon_style=”circle” counter_title=”toegang tot de Talententest” counter_value=”1″ counter_suffix=”x” speed=”3″ title_font_size=”desktop:14px;” title_font_line_height=”desktop:18px;”][stat_counter icon=”Defaults-pie-chart” icon_size=”60″ icon_color=”#1f4379″ icon_style=”circle” counter_title=”belangrijke en herkenbare thema’s” counter_value=”7″ speed=”3″ title_font_size=”desktop:14px;” title_font_line_height=”desktop:18px;”]
[stat_counter icon=”Defaults-flask” icon_size=”60″ icon_color=”#1f4379″ icon_style=”circle” counter_title=”lessen, verhalen, tips en aanbevelingen uit de praktijk” counter_value=”100″ counter_prefix=”+” speed=”3″ title_font_size=”desktop:14px;” title_font_line_height=”desktop:18px;”][stat_counter icon=”Defaults-clock-o” icon_size=”60″ icon_color=”#1f4379″ icon_style=”circle” counter_title=”vele jaren resultaat” counter_value=”80″ counter_prefix=”18-” speed=”3″ title_font_size=”desktop:14px;” title_font_line_height=”desktop:18px;”][stat_counter icon=”Defaults-file-o” icon_size=”60″ icon_color=”#1f4379″ icon_style=”circle” counter_title=”persoonlijk logboek” counter_value=”1″ counter_suffix=”x” speed=”3″ title_font_size=”desktop:14px;” title_font_line_height=”desktop:18px;”]
[just_icon icon=”Defaults-wrench” icon_size=”100″ icon_color=”#ffffff”]

Vertel me in 3 zinnen hoe de training werkt…

OK, komt ie: De Talenttraining doe je online en na aanmelding heb je direct toegang tot de eerste week met als thema Talent. Elke week krijg je een mail met daarin de link naar een videoles, waarna je de opdrachten in je persoonlijk logboek maakt. De lessen bevatten waardevolle inzichten en  hele concrete opdrachten, waardoor je zelf de regie over jouw leerproces in handen hebt.

Wat is het resultaat dat jij kunt realiseren door De Talenttraining:

 • Je bouwt aan een gezond zelfbeeld en zelfvertrouwen omdat…
 • Je weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.
 • Je gaat weer plezier krijgen in je werk.
 • Je hebt zicht gekregen op je eigen loopbaanontwikkeling en de rol die je daar zelf in speelt.
 • Je krijgt tools hoe jij je motivatie gezond kunt houden.
 • Je hebt de basis gelegd om duurzaam onmisbaar te worden.
 • Je krijgt principes om een aantrekkelijke en aanstekelijke collega te worden met een positieve invloed op het team.

Welke veranderingen kun jij realiseren de komende jaren:

 • Je gaat weer dromen hoe jij je leven wilt inrichten
 • Je leert hoe je jouw dromen kunt omzetten in concrete acties
 • Je brengt je droom tot leven door het zetten van eerste stappen
 • Je ontdekt welke blokkades jouw tegenhouden en hoe je ze kunt oplossen
 • Je wordt uitgedaagd om vooruitgang veel en vaak te vieren om niet te stranden in het Halverwege Dilemma

Welke neveneffecten ga jij ervaren:

 • Je wordt productiever en effectiever – dus meer tijd voor andere activiteiten
 • Jouw creativiteit neemt toe
 • Je lost gemakkelijker problemen op
 • Je voelt je gezonder: minder ziek en sneller herstel bij ziekte
 • Je ontwikkelt een fijne sociale omgeving. Familie, vrienden en collega’s zijn graag in het gezelschap van mensen die goed in hun vel zitten.

En last but not least:

 • De principes die je leert en de tools die je krijgt aangereikt zijn tijdloos. Deze training is een investering voor het leven.
[just_icon icon=”Defaults-flask” icon_size=”100″ icon_color=”#ffffff”]

Hoe weet je dat deze resultaten zijn te realiseren?

Ik kan dit in één woord beschrijven: ervaring. In de Talenttraining is het beste van 30 jaar ervaring in een online training gezet die van grote waarde is voor iedereen die wil veranderen. De zeven stappen in de training zijn gaandeweg ontwikkeld en getest in de praktijk van het leven. Ik heb duizenden mensen mogen trainen en dankzij feedback heb ik de diverse stappen ontwikkeld en geoptimaliseerd. Maar ik heb ook zelf door vallen en opstaan geleerd wat niet en wat wel werkt. En ik gun jou de wijsheid uit deze lessen zonder het hele traject van vallen en opstaan.

‘Het kwartje viel voor mij al direct bij het eerste thema Talent’

‘Er wordt wel wat van mij blootgelegd. Heb ik hier wel zin in? Dit is niet per definitie leuk.’ Dat waren mijn eerste gedachten toen ik voor de keus stond om De Talenttraining te volgen. Mijn werkomstandigheden waren onzeker en het besef van ‘een nieuwe stap moeten maken’ heeft mij geholpen om hier toch voor te gaan.

‘Iedereen meer voldoening en samen betere resultaten’

Nadat ik eerder bij een vorige werkgever een teamtraining onder leiding van Jan Hooikammer had gevolgd, ben ik de Talenttraining als persoonlijk coaching traject gaan doen. Ik had al geleerd wat mijn talenten waren en hoe ik mij hierop kon focussen, maar in de verdiepingsslag ontdekte ik hoe ik vanuit mijn talenten kon werken.

‘Ik heb nu scherp op mijn netvlies gekregen wie ik ben…’

Het woord loopbaanbegeleiding riep in eerste instantie toch een lichte twijfel op. Ik wist toch aardig goed wat ik wilde? Maar het enthousiasme van mijn leidinggevende werkte aanstekelijk. Hij had hier ervaring mee en moedigde mij aan de Talenttraining te volgen. En als ik nu terugkijk dan ben ik blij dat ik deze training hebt gevolgd.

Dit investeer je in jouw talent

Je investering voor de Talenttraining bedraagt

€ 795,- (incl. BTW)

Dat is een extreem lage investering voor een online coachingsprogramma van 12 weken dat jouw leven gaat veranderen. Vergelijk het eens met een persoonlijke loopbaancoaching die al snel boven de €2000,- komt.

Dit mag je verwachten:

 • 16 unieke videolessen vol onderwijs en aanmoediging met lessen uit de praktijk.
 • Toegang tot de Talententest waarin je jouw TOP 5 ontdekt.
 • 7 herkenbare thema’s, waardoor je stapsgewijs leert het beste in jezelf naar boven te halen.
 • Je leert de kracht van het Talentmodel. Een duurzaam model waar je de rest van je leven op terug kunt vallen.
 • Je ontvangt een persoonlijk logboek (per post), waarin je jouw veranderproces vastlegt.

Daarnaast:

 • Je kunt de Talenttraining volgen op jouw tijd, wanneer het jou uitkomt.
 • Ook handig als je veel onderweg bent – je kunt vanaf elke plaats inloggen en verder werken aan de training.
 • De video’s en al het andere materiaal blijft beschikbaar zodat je het vaker kunt bekijken.

14 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Stel: de training voldoet niet aan je verwachting of de training sluit niet aan op je behoefte. Misschien weet je niet 100% zeker of dit iets voor je is…

Geen probleem, probeer het gerust uit. Ik heb een onvoorwaardelijke garantie waardoor je kunt deelnemen zonder risico. Als je binnen 14 dagen niet tevreden bent, dan krijg je je investering terug.

Wil je gebruik maken van het opleidingsbudget van jouw werkgever? Wij sturen iedereen een factuur zodat je die kunt declareren bij jouw leidinggevende of werkgever.

Ja maar, het persoonlijk contact dan?

Ik begrijp de vraag hoe een online training toch persoonlijk kan zijn. Die vraag zou ik ook stellen.

Als eerste is de Talenttraining heel persoonlijk van opzet. Door de video’s en het logboek word je stapsgewijs begeleidt in jouw persoonlijke processen.

Je kunt altijd je vragen sturen per mail. Binnen 24 uur (op werkdagen) krijg je een reactie.

Op elke maandagmiddag (excl. feestdagen) zijn we telefonisch beschikbaar voor jouw persoonlijke vragen.

Wanneer kan ik starten?

Nu. Dat is één van de basisprincipes van de Talenttraining: Als je wilt veranderen, zet gewoon de eerste stap binnen 24 uur. Wacht daarom niet tot je denkt dat je er klaar voor bent, maar ga het DOEN. Start vandaag met deze training.